Allotjament i Restauració al Puig Amat

Envolta’t de Natura

Actualment estem treballant per tenir llestos tots els permisos i altes d’activitats per poder rebre grups,famílies i individus. En breu ho tindrem llest per poder acollir en les diferents modalitats:

Alberg

A data d’avui (2020) només hi ha una habitació disponible, amb un llit doble i opció de colocar un llit supletori.

L’aportació que es demana per al projecte és de 25€ per nit per persona.

Nens/es de 0 a 5 anys, 10€.

Zona d’acampada

Entre els mesos de Maig a Octubre podeu estar al Puig Amat d’una manera més econòmica i lliure, amb una tenda pròpia o que us podem deixar gratuïtament.

En aquest cas es demanauna aportació per persona i nit de 10€

També trobareu banys secs exteriors i dutxes calentes exteriors.

I també podreu adquirir productes d’alimentació i, si el restaurant és obert, els menús, àpats, refrescos i tés i cafès que s’hi ofereixen.

En tots els casos, tan el que ofereix el restaurant, com el menjar que un es pot cuinar a la cuina ha de ser vegetarià. Podeu menjar alguna cosa d’origen animal amb mort si no us en podeu estar, però no ho podeu cuinar.

No és un càmping, sinó un espai d’acampada lliure.

Bar

El servei de bar està sempre obert, i hi podreu trobar cervesa artesana (també industrial), tés, cafès, licors regionals, sucs de fruites, barres de cereals, entrepans per menjar aquí o per emportar i altres elements especialment idonis per fer excursions.

Restaurant

Els caps de setmana, dies festius, mesos de juliol i agost podreu dinar entre les 12 i les 16h al nostre restaurant vegetarià, on bona part dels ingredients provenen del nostre hort, de els compres amb moneda social al Rebost de l’EcoXarxa o la Fleca Ecològica de la Vall, la Fogaina, i d’altres productors ecològics o tradicionals de proximitat, cooperatius i de l’agrobotiga regional.

Llogar l’espai per a activitats

L’espai és ideal per fer-hi tota mena d’activitats per a grups, especialment les de tipus educatiu, dansa, ioga, teràpies naturals, seminaris, cerimònies, harmonització personal, etc.

Altres allotjaments

En un futur no gaire llunyà (avui està prohibit) esperem poder disposar d’altres tipus d’allotjament dintre del bosc com cases als arbres, cabanes de pastor, yurtes, tipis, shpere houses, bubble houses i cases hobbit.


Segueix-nos per aquí o per Facebook

Si et subscrius, rebràs les noves informacions al teu correu

A %d bloguers els agrada això: